MintGreenMiniDress

Voi ei, mä niin rakastan näitä Nelly.com:n vaatteiden suunnittelu kilpailuja. Tällä kertaa ideana oli suunnitella mekko: juhla-,kesä- tai kotelomekko. Mä päätin suunnitella mekon kesän juhliin. Herkkää pitsiä ihanan minttuisessa sävyssä ja norsunluunvalkoinen yläosa yhdellä hihalla. Kokonaisuuden sitoo kasaan musta vyö. Voisin kuvitella pyörähteleväni tämän kanssa tanssilattialla tanssin jos toisenkin :-) Niin ja miksei tuo menisi juhlamekkona vielä syksylläkin. Seuraksi vain mustat sukkahousut, korolliset nilkkurit ja muutama raskas koru. Ja ehkä pikkuisen pinkkiä huulipunaa ;-) 

Auta minua voittamaan,  äänestä mekkoani täällä!

Klikkailkaa murut tosta yläpuolella olevasta linkistä, ja käykää äänestämässä, jos tykkäätte luomuksestani. Tai jos mun ei nappaa, niin käykää katsomassa mitä muut ovat saaneet aikaiseksi. Taaai käykää suunnittelemassa täysin oma. On tuo sen verta hauskaa puuhaa :-D