JadeGreen

Tänään oli niin kumma päivä. Heräsin aamulla töihin 14 tunnin(!!) yöunien jälkeen ja vietin hikisen päivän pihalla töissä. Kotona mä nautin tyhjän kodin rauhasta ja katselin kaatosadetta ja ukkosta turvallisesti ikkunan toiselta puolen. Sit jossain välissä(oikeastaan siinä, kun en uskaltanut enää katsella televisiota ukkosen takia) mä sain tukkani kiharrettua ja jotain vaatteen tapaisiakin viskeltyä päälle. Hyppäsin hullusta sateesta huolimatta Lauran kyytiin, noudettiin Sohvi ja pidettiin kivaa tyttöjen kesken. Käytiin syömässä, limukalla terassilla ja katseltiin me S:n kanssa vielä Mean Girls 2:kin. Nyt mun vissiin pitäisi olla nukkumassa, mutta jostain syystä tulin mieluummin naputtelemaan postausta. Liikaa unta viime yönä ehkäpä? ;-) 

DSC06047-1

DSC06000-1

Mekko Vila/ nahkatakki Seppälä/ bootsit Zara/2ndhand/ laukku Zara/ kangasvyö Pull&Bear

ps. olen rakastunut uuteen laukkuuni (ja tuo mun vyö on kovin hyvin tuossa ensimmäisessä kuvassa..).