IiiiNEZ!

Revin kohta hiukset päästäni. Olen yökylässä Lauran porukoilla(koska Lauralla on huomenna synttärit ja juhlat täällä) ja paikka sijaitsee ihan jumalan selän takana. Sohlattiin sit sen verran, ettei saatu mun konetta yhdistettyä verkkoon, kameran USB-johto jäi kotiin ja mikään ei tunnu onnistuvan. Piti tehdä teille pikainen postaus tämän päiväisestä asusta, mutta ne siirtyvät nyt sitten sunnuntaihin. 

Siitä huolimatta, tämän päiväinen ihan huippuostos Biancon sivuilta napatun kuvan kera: Inez sandalit! Ne on ultrasöpöt, vielä söpömmät itseasiassa luonnossa kuin tuossa kuvassa ja kaiken lisäksi nappasin ne aleista hintaan 30euroa, juhuu! Huomenna ne pääsevät päälleni ainoan mekon kanssa, jonka tajusin pakata mukaani, mutta lyön vetoa, että en jaksa tanssahdella niillä ihan pikku tunneille asti. 

Nyt hyvää yötä kaikille, mä kömmin peiton alle Lauran viereen ja toivon ettei maatiaishämähäkit tule ja syö minua. Yöööh!