HALF

NO niin, vihdoin oman koneen ääressä! Aloitetaanpas viikonlopun kuvapaljouden purkaminen vaikka perjantai-iltaisesta asusta, mikä ei nyt ollut mitenkään kovin ihmeellinen, mutta tykkäsin erityisesti hiuksista(ne olivat toiselta puolelta vedetty tiukasti pinneillä sivuun) ja mun uudesta repusta, joka on ihan paras! Ostin sen(kin) Biancon aleista hintaan 25e, ovh. 50e. En voinut uskoa tätä tuuria, sillä jätin kyseisen leopardi-ihanuuden kauppaan taannoin, ja se on kummitellut minua siitä asti. 

DSC06828-1DSC06857-1


Hame, farkkupaita, balleriinat H&M/ toppi Gina Tricot/ aurinkolasit ja rannekoru jc/ reppu Bianco/ 


Huomenna lupaan julkistaa Spartoo-kisan voittajan, siivota koko huushollin uudet kukkakorkkarit jalassa ja ainakin YRITÄN vähän rentoutua ja nauttia siitä, että mulla on koko ensi viikko lomaa. I-ha-naa!

Kiinnostaisko nämäkin?