Converse

Kesäkuun shoppailuraha Spartoolle on käytetty, sillä mulle tuli viime viikolla paketti, josta paljastui jotain hyvin mieleistä. Minun ENSIMMÄISET Converseni. Jo oli aikakin, sanon minä. Ne on nyt ollut käytössä lähinnä sillä mentaliteetilla, että ne hiukan pehmenesivät. Jostain syystä monien jalkaan unelmatossut ovat hiukan jäykät omiin räpylöihini. 

Mutta minähän en luovuta, sillä toiveena olisi, että näistä tulisi täydelliset reilaustossut syyskuun matkalle. Mukavuussyiden lisäksi ne tuntuvat sopivan yhteen kaiken kanssa. Kukkamekkoihin, nahkatakkeihin, farkkuihin ja raitapaitoihin. Eli aikalailla kaikkeen siihen, mitä tulen rinkkaani pakkaamaan. Pienethän ne eivät ole, joten eiköhän ne jalkaan mukaudu kunhan vaan jaksa niitä tarpeeksi käyttää! 

 DSC07360-1DSC07347-1DSC07361-1

Lisää naisten kenkiä täältä!


Onko muilla kokemuksia Conssien alkukankeudesta? Mä itse en malta odottaa sitä, että noi on niin pehmoiset, mitä mä oletan että ne muiden jalkaan ovat. Sellaiset tossukat, joihin voi luottaa

pidemmälläkin reissulla, mutta jotka ovat astetta tyylikkäämmät. 

ps. mulle tuli paketissa myös Dr. Martensit, mutta ne saavat palata takaisin Spartoolle. Olin aivan liian lyhyt sellaisille kengille. Näytin niiiiin hupsulta :-D