BROWN leather

Mä tiedän, että joka ikinen kesän rakastaja inhoaa mua tällä sekunnilla, kun kerron, että mä odotan syksyä innolla. Siihen vaikuttaa ihanat syyskelit, muhkeat kaulahuivit, mutta ehkä eniten se, että saa alkaa käyttämään taas syyskenkiä. Nilkkureita, saappaita ja bootseja. Mieluiten sellaisia hiukan ronskeja, maskuliinisia ja nahkaisia. 

Sellaiset kengät ovat täydellinen pari sekä pillifarkuille että kukkamekoille. 

Spartoossakin on alkamassa pikkuhiljaa avautumaan täydelliset syyskenkäapajat(sanahirviö?) ja mä otinkin jo näin helteisen heinäkuun keskellä pikku haaveiluhetken syyskenkien maailmaan. Mulla on suhteellisen paljon nilkkureita, mutta multa puuttuu ruskeat, hiukan kulutetut klompsut, joilla voi talsia pitkin sateisia katuja. Spartoo.fi:n valikoimaista löytyi muutamia kriteerit täyttäviä yksilöitä, kummatkin merkiltä nimeltä Now. 

Kengät löydät täältä!

Vasemman puoleiset ovat ihanat. En tiedä mitä muuta sanoisin? En uskonut ihastuvani kenkiin, joissa on noinkin pistävä yksityiskohta kuin nuo niittiremmit, varsinkin kun niitit ei muutenkaan oikein enää lämmitä, mutta olin niin väärässä. Puupohja, ruskeamokka ja soljet ovat lähellä täydellisiä syysnilkkureita. Oikein puolimmaiset ovat myös ihastuttavat. Ihanasti valmiiksi kulutettu nahka, ihana vetoketju sivulla ja tiukka nyöritys saavat ne näyttämään kivan skarpeilta. Uskoisin niiden olevan myös täydellinen kaveri syysmekoille. Sellaisille ruudullisille ja kukallisille.