AND THE WINNER IS…..

Mä kuvasin teille jo eilen videon, jossa arvoin Spartoo-kisan voittajan. Arvoin siksi, että en osannut valita voittajaa, vaan karsin 90 postauksesta 8 lempparia, joista sitten arvoin voittajan. No video on kyllä kuvattu, mutta se ei yksinkertaisesti suostu lataantumaan tänne ja ajattelin että alatte varmaan olemaan jo niin kypsiä odotukseen, että kerrotaan voittaja nyt sit ilman sitä videoa.

Mä lueskelin teidän jokaisen postauksen läpi huolella, merkkasin ylös lemppareitani, ja syitä miksi pidin postauksista. Voittajan postaus oli ihanan tyttömäinen ja jätti hymyn huulille. Ihan hyvä voittaja-aines mielestäni :-) Spartoo-kisan voittaja, ja sadan euron lahjakortin voittaja onkin siis: ROSA-FIONA! Onneksi olkoon :-)

DSC07064

Voittajan julkistamisen lisäksi mä jopa valitsin muutamat kengät, jotka mä voisin kuvitella näkeväni voittajan jalassa. Rosa-Fionalla on paljon korkeita ja asennerikkaita kenkiä, mutta ajattelin, että syksyksi tyttösen jalkaan voisi sopia Dr. Martensit, joko kukkakuosilla koristeltuina tai Brittiteemalla loistaen.

Downloads14-1
Kengät täältä!

Nyt mä naputtelen nopsaan sähköpostia sekä Spartoon päähän, jotta saavat lähettää lahjakortin voittajalle sekä Rosalle hiukan onnitteluja! :-) Sitten aloitan lomailuni ja alan siivoamaan…..

Kiinnostaisko nämäkin?