Why do you have a black dress?

Mulla on ollut tässä muutaman päivän suhteellisen ristiriitaiset fiilikset tän kesän kanssa. Toisaalta ihanaa, että pihalla voi vedellä huoletta varvassandaaleissa, iho ruskettuu pikku hiljaa kultaiseksi ja lenkillekkin tulee lähdettyä ihan mielellään terasseista nyt puhumattakaan. Mutta toisaalta inhoan sitä, kun yöllä on niin hiostavan kuumaa, ettei meinaa saada nukutuksi, ulkotöitä tekevänä työpäivän jälkeen on poikkeuksetta aivan poikki ja mitä kamalinta: en meinaa keksiä mitään päälle puettavaa. Kaikki tuntuu liian lämpimältä, talviselta, ärsyttävältä, hiostavalta tai paljastavalta. Silloin on vaan hyvä heittää päällensä ensimmäinen kaapista käteen sattunut hellemekon tapainen ja lähteä ulos ilman että katsoo peiliin. Tai minun tapauksessani ilman että meikkaa, harjaa hiuksiaan tai katsoo sinne helkkarin peiliin. 

DSC04170-1

Tänään tosiaan oli ihan just sellainen päivä, mutta onneksi H&M:n pitsimekko ja kokomustaan asuun tyytyminen pelastivat. Tukka samalla ponnarilla kuin töissäkin ja poskipäissä hiukan aurinkopuuteria. Ja ei mun pikkusiskoani, jota siis lähdin moikkaamaan, juuri tuntunut mun pikalaittautumiseni haittaavan. Ainoa kysymys oli vain, että miksi minulla on MUSTA mekko? Hän olisi pitänyt ennemmin esimerkiksi vaaleanpunaisesta ;-) 

Kiinnostaisko nämäkin?