OrangeFlowers

Nyt ei jostain syystä synny tekstiä ei sit millään. Johtunee varmaan siitä kahdeksan tunnin työpäivästä pihalla(ei kovin mukavaa kun lämpöä on +28astetta) tai ehkäpä väsymyksestä. Siitä huolimatta pika pikaa kuvia tämän iltaisesta asusta, jossa pääasioina oli a) siinä ei saa tulla hiki ja b) siinä ei saa tulla kuuma. Tosi yksinkertaista, varsinkin kun mä en ole kovin hyvä tuossa kesäpukeutumisessa…

Ensimmäisen kuvan piti muuten havannoida sitä, että mulla oli pitkästä aikaa noi H&M puukkarit jalassa, mutta kuvaaja ei ilmeisesti jaksanut keskittyä sen vertaa, että olisi viitsinyt huomauttaa, että ne kengät ei juuri näy :-D Mutta samapa tuo. Saatte silti kuvan Notre Dame-Piukusta!

DSC05642-1DSC05635-1

Trikoomekko Selected Femme/ Kukkatunika Serpentiini/ miniclutch Monki/ Clogsit Swedish Hasbeen for H&M/