one shoulder

Ohhoh, täällä päässä ollaan oltu hiukan hiljakseen, kun olen vietellyt aika mahtavaa vapaaviikkoa (tai on mulla pe ja la töitä). Olen mm. käynyt kampaajalla, ollut rannalla ottamassa aurinkoa, syönyt suklaakakkua aamupalaksi, höpsöillyt tyttökaverini kanssa, katsellut kasan elokuvia ja viettänyt baari-illan kunnon teinihelvetissä :-D 

Nyt kuitenkin päälimmäisenä mielessä huominen, jolloin Sohvi saa lakin ja me tietenkin juhlimme sitä asiaankuuluvasti skumpalla ja sukkahousuissa. Juhliminen on kivaa, mutta juhliin pukeutuminen ei. Tunnen itseni poikkeuksetta naurettavaksi pikkumekoissa saati sitten korkokengissä, joten tällä kertaa menen suosiolla ballerinoilla ja mekonkin tilasin varta vasten. Ja se onkin hyvin mieleinen. Mitä te tykkäätte?


Mekko OIA/ ballerinat ja vyö H&M/ clutch Seppälä/ sormukset 2ndhand/ rannekorut Kalevala koru + H&M/