New babies

Mihiihi! Arvatkaapas mitä juuri tein? No kävin totta kai tuhlaamassa sen sadan euron lahjakortin, jonka voitin Indiedaysin Lookbookista. Tunsin suurta houkutusta vaikka mihin, mutta päädyin siihen, että omistan ihan tarpeeksi meikkejä, joten saan ostaa uuden hajuveden ;-) Minullahan kun ei juuri noita hajuvesipulloja ole kaapin päällä…. No, ei se pullo sentään ihan yksinään satasta maksanut, vaan lähti sieltä kyytiin muutama meikkikin. Kirkkaan punaista mattahuulipunaa ja hohtopuuteri Goshilta, Lumenen kulmakarvavaha, joka minun on pitänyt ostaa jo KAUAN sekä se tuoksu. Ah, Chloen ihanan ruusuinen ja puuterinen kesätuoksu.

”Gosh Velvet Touch -huulipuna

Runsaasti väripigmenttiä sisältävä Gosh Velvet Touch Lipstick -huulipuna antaa huulille intensiivisen ja pitkäkestoisen värin. Voidemainen huulipuna sisältää uudenlaisia valoa heijastavia pigmenttejä, jotka antavat huulille kirkkaan ja kiiltävän pinnan. Lisäksi tuote sisältää E-vitamiinia, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta sekä kasviöljyjä, jotka hoitavat ja suojaavat huulten ihoa. Sisältää aurinkosuojan spf 6.”

”Gosh Precious Powder Pearls -aurinkopuuterihelmet

GOSH Precious Powder Pearls -hienojakoiset kauniin lopputuloksen antavat aurinkopuuterihelmet on helppo levittää iholle puuterisiveltimellä. Koska puuteri ei ole jauheena, sitä on helppo käyttää missä vaan kasvojen ja/tai decolletén iholle. Tuote on hajusteeton. Upea tuote juhlameikin viimeistelyyn!”

”Lumene Eyebrow Control 

Siistit, huolellisesti muotoillut kulmakarvat antavat ryhtiä koko kasvoille. Kulmien muotoiluvahalla voit muotoilla kulmasi tarkasti ja vaivattomasti. Vahamainen koostumus levittyy helposti ja takaa pitkäkestoisen lopputuloksen. Kierreharja mahdollistaa näppärän työskentelyn. Luonnollinen vaaleanruskea sävy sopii kaikensävyisille kulmakarvoille – myös aivan vaaleille kulmille.”

”Chloé Rose Edition EdP Spray 50 ml

Tuttu Chloé -tuoksu pukeutuu kesään. Rajoitetun ajan myynnissä olevassa tuoksupullossa on pinkki solmuke.”