Midsummer inspiration

Meillä olis lähtö muutaman tunnin päästä toivottavasti aurinkoiselle länsi-rannikolle mökkeilemään! Hyvälle kelillä olis käyttöä ihan siksikin, ettei sinne mökipahaselle pääse kuin veneellä, eikä sellasella myrsyllä kuin eilen sinne ainakaan pöräytellä :-) No toivotaan, toivotaan! 

Mulla olis tässä pakkailut vähän vaiheessa ja jos saisin päättää, miltä mun laukut(ja niiden sisältö) näyttäisi, niin tässä olisi yksi esimerkki: 

Kuvakaappaukset7-1

1. Jessica Simpson ’Large Bow’ Floppy Sun Hat 2NARS Nail Polish – Schiap + Illamasqua S/S 11 Toxic Nature Collection Nail Polish 3. UE Retro Clubmaster Wayfarer Sunglasses – Brown Tortoiseshell + Hot Pink Extreme Cats Eye Sunglasses By Squint Topshop 4Chloe – Intense Eau De Parfum Spray 50ml/1.7oz 5Missoni Missoni For Havaianas Multi-Coloured Flip Flops + Jimmy Choo Crocodile-print Wellington boots + Lanvin Leopard-Print Ballerina Flats 6. Norma Kamali Jonny ruched bandeau bikini top + Tropical Whip Skirt bikini Bottom 7. mng by mango braclet + Blue wire wrapped stone ring + turquoise asos ring 8. Rick Owens Cotton Scarf 9. Topshop Tall Multi Flower Print Skirted Dress + Elizabeth and James Sid denim jacket 10. Chloé Silk crepe de chine pussybow blouse + Topshop Sand Layered Maxi Skirt 11. Donna Karan Open-knit linen and cotton-blend sweater + Topshop Green Seven Eighths Biker Skinny Trousers 12.Alexa Bright Cabbage Soft Buffalo +  Mulberry Oversized Alexa leather weekend bag


Mutta, koska mulla ei ole kaikkea mitä mä haluan ja tosiasiassa en juurikaan katso peiliin mökillä laukustani löytyy: löysät farkut, farkkushortsit, muutama raitapaita, neuletakki, muutama hellemekko ja bikinit. Ja olinhan mä villi ja otin mukaan vähän meikkejäkin, hui! 

Nyt pitää mennä suihkuun ja pakkaamaan auto täyteen tavaraa,

  Hyvää Juhannusta kaikille! 

Kiinnostaisko nämäkin?