lovely surprise

Jipii! Postisetä oli tuonut mulle eilen kirjeen, jonka kanssa sain käydä hakemassa itselleni paketillisen kauneutta ja hyvää mieltä. Sen lisäksi, että pahvilaatikosta paljastui tilaamani tuotteet

(hajuvesi,kulmavaha,huulipuna+hohtopuuteri), oli sinne eksynyt myös muutama pikku yllätys. Oisiksen hiusaine, joka oli jonkinlainen tyvikohottaja sekä sensain silmämeikin pohjustusaine. Ihan mahtavia pikku testereitä mielestäni, niihin pitää perehtyä paremmin jo mieluusti huomenissa!

DSC04734-1

21.6-1

Tilaamiini meikkeihin olin erittäin tyytyväinen. Puna oli sopivan kirkas sävyltään ja levittyi hyvin. Kulmavahaa olenkin testaillut jo kaverini meikkipussista, joten tiesin tykkääväni siitä. Hohtopuuterikin oli oikein kiva, mitä sitä nyt ehdin poskipäilleni hiukan pyöritellä. Odotan kuitenkin sitä, kuinka sen avulla saa ihanan hohtavan meikkipohjan, joka mätsää hyvin tuohon Goshin huulipunaan. 

21.61-1

DSC04763-1

Ja sitten se paketin paras osa, eli minun uusi kesätuoksuni. Yksinkertaisesti rakastan sen puhtaan puuterista tuoksua. Jokin siinä muistuttaa minua lapsuudesta, puhtaista lakanoista ja hienoista leideistä. Odotan innolla sitä, miten kiinnyn tähän tuoksuun ja millaisia muistoja tulen siihen tulevaisuudessa liittämään :-)