jumpsuit

Huh huh! Niin sitä taas eilen lähdettiin vaan Rossoon syömään hyvää pastaa ja yksille siidereille isosiskon ja Juhon kanssa. Paitsi että sitten siirryttiinkin kylläisinä kattoterassille ottamaan parit lisää ja sitten mä löysinkin tieni kotiin vasta neljän aikaan yöllä, sen jälkeen kun olin pyörähdellyt Lauran kanssa baarin viimeiset hitaat. Kotimatkalla oli jo niin valoisaa, että tuntui vähän huvittavalta köppöstellä kotiin jokirantaa pitkin. 

Asu oli vähän kiireessä päälle heitettyä, kun sisko istui jo hoputtelemassa sohvalla, ja koska meillä on kotona NIIIN kuuma, ettei vaatteiden älytön vaihtelu oikein miellytä. Ihan kivalta tollanen simppelikin asu näytti :-)

DSC04192-1

DSC04195-1


Jumpsuit Gina Tricot/ clutch Seppälä/ sunglasses + rings H&M/ 

Jumpsuit on tosiaan alkuviikon löytä Helsingin Gina Tricotista. Siinä on mielestäni ihanaa vintage-fiilistä, hiukan pidemmät hihat sievillä rypytyksillä ja halkiolla,  kaunis leikkaus vyötärön seudulla ja mahtava kuviointi. 


DSC04221-1

Käsissä oli H&M:n turkoosien sormusten lisäksi jälleen Mavalan hopeista kynsilakkaa. Minulla taitaa olla pikku rakkaussuhde tuohon kyseiseen sävyyn. 

Nyt suihkun kautta sekkutytön syntymäpäiville, asukuviakin voitaisiin yrittää ottaa, riippuu vähän siitä miten mun krapulanaama tekee yhteistyötä ;-) 


Translation: Yesterday I was spending a summer evening with my big sister,my boyfriend and my friends. We went to eat pasta and drank too many cider. I ended up home until after four in the morning when it was already light out and the birds were singing.