Idiotic Parrot

Siis tää on niin väärin. Mähän juuri puhuin toissapäivänä siitä, kuinka idioottimaista on, että silloin kun tuntee itsensä ihan kivan näköiseksi niin kuvat ei onnistu millään. No tänään olin menossa kauppaan, tukka pesemättä neljättä päivää, maailman suurin finni naamassa ja pikaisesti heitetyt kuteet niskassa, ja kappas! Kivoja kuvia pitkä liuta. Ei ehkä mitään viileän tyylikkäitä, mutta ainakin mä näytän niissä siltä, että mä viihdyn nahoissani. Uskomatonta sanon minä!

No kuvista siihen vähän tärkeämpään elikkä tuohon ruskeaan nahkaiseen ihanuuteen, joka killuu käteni jatkeena. Jos olette sattuneet miettimään, että minkä laukun tilasin niistä pohdinnoistani niin tässä olisi teille vastausta. Valitsin itselleni Sabrinan Solangen, salkkumaisen, aidosta nahkasta valmistetun ihanuuden, joka tuntuu istuvan tyyliini kuin nyrkki silmään. Vai mitä mieltä te olette? Mä olen myös tainnut nuuhkia sen aidon nahan hajua vähän turhankin paljon(siksi hymyilyttää noin leveästi?) ja ihastellut sitä, että mulla on laukku, jolla on ihan oma dustbag, mihih!

DSC04492DSC04545

DSC04505


Laukku Spartoo.fi/ Farkut KappAhal/ T-paita + kaulahuivi H&M/ Nahkatakki Seppälä/ Bootsit Dinsko/


DSC04552

DSC04558

Niin ja hei, jos jota kuta on mietityttänyt tilaaminen(joka oli muuten todella helppoa) kyseisestä nettikaupasta, niin nyt olisi hyvä hetki aloittaa, sillä Spartoolla alkoi juuri ennakkoalennusmyynnit! Joten jos on kengille tarvetta niin sinne. Sieltä sais napattua itselleen mm. Dr Martenssin kengät aika mojovalla alennuksella. Itseänikin houkuttelee muutamat yksilöt, saas nähdä klikkailenko ne kotiin asti ;-) 

niin ja ps. tuo kaulaan kiedottu huivi on ehkä mahtavin. Siinä koreilee monen monta papukaijaa värikkäine sulkineen!