HUNTER

Vaikka mä en missään nimessä olekkaan festari-ihmisiä (kuka oikeesti haluaa nukkua teltassa likaisena kaiken sen mudan keskellä? Tai potea siellä dagen efteriä? Not meeee!) niin ajattelin silti huomioida teitä, joita telttaelämä kiinnostaa ja jakaa teidän kanssanne ehdottomasti kuumimmat festarikengät: Huntersin kumpparit. Nähty ainakin Kelly Osbournen, Geldofin siskosten ja Kate Mossin jaloissa festareilla sekä Hilary Duffin, Olsenin siskosten ja Rachel Bilsonin kaupunkiasuissa. Ja mikä parasta, ne on sekä hyvän näköiset, käytännölliset että suhteellisen hyvän hintaiset.

Mulla on aikeena ostaa itselleni omani tässä kesän aikana, jotta syksyn sadekeleillä on jotain, millä töppöstellä pitkin märkiä katuja. Luulen kallistuvani mustien puoleen, ne kun ovat takuuvarmasti klassiset ja aina ajankohtaiset. Mallina ihailen eniten tuota Original tallia, vaikka olenkin pohdiskellut, että miten se istuu minun paksuihin pohkeisiini. Myös Thurloet näyttävät kivoilta nyörityksineen ja mataline vartsineen. Niin ja löytyy Spartoolta tietysti myös hiukan värikkäämpiä versioita, mm. vaaleanpunaisia- ja sinisiä. 

KENGÄT TÄÄLTÄ!
Vaikka saappaat ovat hankintalistalla jo nyt, täytyy niille saada syksymmällä vielä kaverit, elikkä Hunterin omat sukat, Jelly sock:t, jotka antavat kengille sekä talvisemman ilmeen, että varpaille hiukan lämpöä koleammillakin keleillä. Tällä hetkellä niitä ei ole kuin yhdet alennuksella, mutta pienen tiedustelun jälkeen selvisi, että niitä on tulossa lisää syksymmällä. Jee! Mulle kelpaisi jotkut sellaiset, joissa on selvä punos tuossa käännös kohdassa. Tai niin, onkohan niitä ollenkaan noihin lyhytvartisiin? 


Onko täällä muita, joiden silmään kumpparit näyttävät yllättävän hyviltä?