French-style elegance

Kuten olettekin varmaan huomanneet, niin minä olen mukana Indiedaysin omassa Lookbookissa, joka hauskalla tavalla kokoaa yhteen sekä bloggareiden asuja, että muotisuunnittelijoiden luomuksia. Sen lisäksi, että te saatte annella pikkuisia sydämmiä tykkäämillenne asuille, myös Indiedaysin raati saa antaa omat arvostelunsa. Siksipä he palkitsevat joka kuukausi viisi mieleistään asukokonaisuutta 100 euron lahjakortilla Sokoksen kauneuden verkkokauppaan. Ja arvatkaapa, kuka sai sähköpostia tällä viikolla, että oli valittu yhdeksi toukokuun lookeista? Minä, mihihi! 

Näin taannoista rentoilulookkiani oli kuvailtu

”Tyylissä on tavoitettu erinomaisesti ranskalais-henkinen eleganssi. Raikas raitakuosi ja sininen vekkihame sopivat jokakeväiseen seilori-teemaan ja asua täydentää kauniisti klassinen trenssitakki. Tätä asua voisi kuvailla sanalla chic!”

No enpäs nyt tiedä, että kuinka eleganssi ja chic allekirjoittanut on, mutta on se aina kivaa saada positiivista palautetta. Se tarkoittaa sitä, että jotain on siis onnistuttu tekemään oikein :-) Mä myös ehkä vähän pelästyin kun olin lukemassa erään Indiedaysin bloggaajan blogia, kun oma naamatauluni pälmähti kuvaruudun laitaan, hui! En ehkä ihan hirveesti haluaisi katsella omaa pärstääni Emmin ja varsinkin hänen ihanien surffihiustensa vieressä :-D Tulee pikku hiuskateus meinaan….

Nyt mä menen miettimään hiukan laukun pakkailua, ja sitten toivottavasti VIHDOIN menen peiton alle nukkumaan. Pusi ja öitä kaikille!