Donkey me!

Halusin jakaa teidän kanssanne muutaman olen-aasi-kuvan eiliseltä…

15.6-1

…koska ne ovat yksinkertaisuudessaan aika naurettavia ja siksi, ettette vain luule, että päivänasukuvien kuvaaminen on ainakaan tällä bloggaajalle kovin helppoa. Mä vääntelehdin todella kummallisesti(Esimerkiksi heiluttelen jalkojani kuin hullu), ilmeilen niin omituisesti, että kuvia katsoessa mietityttää, että luulinkohan mä näyttäväni hyvältäkin ja lopun ajan naureskelen suu auki. Onneksi mun kuvasensuurini on auttamattoman löyhä, sillä muuten voisi olla aikas kuvaköyhä blogi tällä tyttösellä. Vai mitä mieltä olette näistä otoksista? 

Nyt suihkun kautta nukkumaan(nyt voit huokaista syvään sinä hiusteni tilasta huolissasi ollut Anonyymi: minä aion pestä NE!) ja huomenna taas töihin. Onneksi on sentään viikon toiseksi viimeinen työpäivä. Jippii!