Converrrrse

Viime kertaisesta laukkuihin hairahtamisesta palataan taas kenkiin, ja tällä kertaa sellaisiin erityisen käytännöllisiin. Ei siis röyhelöballerinoja tai tolppakorkoja tällä kertaa, vaan puhutaan tennareista! Helsingissä ollessaan tajusi toden teolla, miksi hyvillä kengillä on jotain merkitystä. Kotona Forssassa ei juuri tule tapailtua katuja lähikauppaa tai baaria pidemmälle tai jos tulee, niin silloin on juoksukengät jalassa. Muutaman päivän ajan Helsingissä ollessa kävelin kuitenkin niin paljon, että jalkapohjiakin alkoi särkeä lättänöillä balleriinoilla tallustelusta. Siispä olen päättänyt hommata itselleni tennarit. 

Tennareidenkin suhteen myönnän kiinnittäväni suhteellisen paljon huomiota ulkonäköön. Ihan lenkkitossuilla en voisi kuvitella purjehtivani katuja pitkin(ellen siis ole lenkillä), vaan myös niiden pitää sopia hyvin kantajansa tyyliin. Siksipä kallistun tennarivalinnoissa sellaisiin vähän paremman näköisiin yksilöihin, kuten Converseihin, joita muuten niitäkin löytyy Spartoolta. Ja siis jos mä en ihan väärässä ole, niin Conssien pitäisi olla suhteellisen hyvät arkikengät? Vai olenko ihan väärässä niiden mukavuuden suhteen? :-) 

Tästä naisten kenkiin!
Ainut ongelma on, että miksi niitä tarvitsee olla niin montaa mallia? Tai oikeastaan, musta tuntuu, että pidän enemmän tuollaisesta matalasta varresta, kuin korkeasta. Ja jotenkin nuo ohut pohjaisemmat näyttää kivemmilta kuin paksulla pohjalla varustetut. Mutta miksi niitä sitten pitää olla niin montaa väriä? Mustat näyttää kivalta, mutta niin punaisetkin. Mintun vihreät ovat ihan älyttömän houkuttelevat, mutta ehkä vähän epäkäytännöllinen valinta. Ja entäs sitten nuot, missä on lipun kuvaa kyljessä. Vautsi.

Onko teillä kokemuksia eri malleista? Tai että kestääkö jommalla kummalla pohjalla varustetut paremmin kulutusta? Valistakaapas vähän tätä Converse-neitsyttä :-)