BROWN OR BLUE?

Olenko joskus kertonut, että taidan olla rakastunut laukkuihin. En sillä tavalla että ostelisin niitä hullun lailla, joka paikasta ja kaikennäköisiä, vaan tahdon itselleni sellaisia kauniita ja klassisia tapauksia, jotka seuraavat minua useamman vuoden. Niin, ja olenko kertonut, että Spartoon valikoimasta löytyy myös laukkuja. Paljon ihania laukkuja! Erinäköisiä, kokoisia, merkkisiä ja laatuisia. Voisin selailla tuota laukku-osiota päiviä…tai oikeastaan en. Olen sen verta nirso laukkujen suhteen, että mä kyllä löydän mieleiseni ilman pähkäilyjä. 

Ainut ongelma on se, että löysin kyllä niitä mieleisiä, mutta ehkä vähän liikaakin. Vai olisko hiukan liikaa ostaa itselleen kuusi laukkua? ;-) Mmmmn, juu.

Tällä hetkellä kiinnostaa erityisesti isommissa laukuissa salkkumaisuus ja kauniit värit. Myös aito nahka on plussaa, joten mua vähän harmittaa että nuo kanabeachin laukut ovat synteettisiä, nyyh! Pikkulaukuissa puolestaan houkuttelee selkeä muotokieli, ne kun usein ovat vain täydentämässä asua. Mutta niin, sitten tulisi se osuus, jossa te saatte auttaa mua, eli mitä mä tilaisin?  

Valkoinen väri miellyttää nyt, mutta epäilen, että miten se miellyttää tulevaisuudessa. Toisaalta tuo väriyhdistelmä on todella klassinen, toisin kuin tuo ihana sähkönsininen siskonsa. Apua, voinko olla niin hullu, että ostaisin aivan kirkkaan sinisen salkun. Hoh!
Mä rakastan tällaisia ruskeita salkkuja, aah! Piecesin yksilö on hiukan rennomman oloinen, kun taas Sabrina on ryhdikkäämpi. Mutta en osaa päättää kummasta pidän enemmän. 
Ja sitten ne pikkulaukut(ja ne on muuten oikeestikki aika pienet!) Aika söpöläisiä. Ruskea taas värinä klassisempi ja mulla ei muuten ole yhtäkään pikkulaukkua, joka olisi ruskea. No ei kyllä sinistäkään :-D Tahdon molemmat! 

Tästä naisten laukkuihin!


Voitteko olla enkeleitä ja päättää mun puolesta? JOOKO?