backwards day

Tänään oli hassu päivä siltä osin, että tunsin itseni ihan hyvän näköiseksi. Hiukset meni kumman hyvin vaikken jaksanut edes kihartaa niitä, meikki tuntui hyvältä ja hehkuvalta ja vaatteetkin kivoilta, vaikka olivatkin jälleen aika överiklassiset. Ja sitten yritettiin ottaa Juhon kanssa kuvia, ja näytin KAMALALTA niissä kaikissa :-D Ihme homma, miten erinäköiseltä näyttää peilistä ja kameran linssin kautta kuvattuna. Tänään siis oli sateisen päivän lisäksi myös rumapäivä, tai ainakin mun kamerani oli vahvasti sitä mieltä. 

DSC04404


Takki Monki/ laukku+mekko+punosvyö Zara/ housut Esprit/ ballerinat H&M/ 

Takki oli muuten ihan mahtava löytö viime viikkoiselta Helsingin reissulta. Se on malliltaan tuollainen trenssityyppinen, mutta todella väljällä leikkauksella ja hupulla. Oikein kivaa, tukevaa ja pitävää kangasta, joten se menee varmasti ympärivuotisessa käytössä riippuen siitä mitä siellä on alla. Niin ja täydellisen mallin lisäksi siinä roikkui -50% alelappu. Ihan hyvä kauppa minun mielestäni. :-) Tarvinee ottaa siitä hiukan parempaa kuvaa vielä!