Who the FUCK is YSL?

Blogger on sohlaillut tässä aika pahasti muutamat viime päivät, jonka seurauksena multa oli poistunut sekä edellinen postaus että sitä edellisen postauksen kaikki kommentit :-( Jos joku siis oli kommentoinut jotain tärkeää esim. kysymyksiä edelliseen postaukseen, niin laittakaa kommentit tulemaan uudestaan. Tästä (suuren suuresta) menetyksestä toipuneena, lätkäsen teille eilistä asua, joka oli kaikessa yksinkertaisuudessaan aikas rento ja ehkä vähän klassinenkin.


Raitapaita YSL Vintage/ Trenssi ja farkut H&M/ arskat Seppälä/


Noiden pyöreiden mikkihiirilasien lisäksi asussa on tuo kirpputorilta löytynyt Yves Saint Laurentin ihanan ohuesta materiaalista tehty t-paita. Lapussa lukee YSL Variation. Onko kellään haisua, että millä vuosikymmenellä vaate on mahdettu tehdä? Mä veikkaisin jotain 80-lukua! 


Translation: Blogger has gone nuts the last few days, and removed one of the posts and few of your comments. Buhuu! Despite this, yesterday’s outfit. I was wearing a 2ndhand find the Yves Saint Laurent t-shirt. It reads the back of the neck YSL Variation. Can anyone say when the shirt is made?