Uno de los problemas

Muutaman viikon päästä alkaa käynnistymään juhlakausi, jolloin melkein jokaisella on varmasti luvassa edes yhdet rippijuhlat, häät tai ylioppilaan juhlistamiskarkelot. Mulla on luvassa tuollaiset viimeiseksi mainitut. Mekko mulla onkin jo valmiina, tai oikeastaan kaksi. Toinen on sifonkinen ja yksiolkaiminen ja toinen hyvin ohutta kangasta oleva t-paitamallinen mekko, jonka hihansuut ja kaulus on koristeltu pitsillä. Ainut yhdistävä tekijä on, että ne ovat kummatkin valkoisia ja ihania. Mekosta huolimatta, mulla ei ole kenkiä! Valkoisen kankaan kaveriksi olisi kiva saada jotain ruskeaa tai muuta luonnollista sävyä. Niin ja Spartooltahan löytyisi taas ainakin tuhat eri vaihtoehtoa! Yritä nyt tollasista päättää…

Korkeakorkoiset sandaalit olisivat varma valinta valkoisen mekon kanssa. Ne sopivat hyvin kesän juhliin, ja lyhyiden mekkojen kaveriksi. Mutta sitten tulee se pulma, että jaksanko todella kävellä koko päivän korkeissa koroissa? Aamun lakituksesta illan baareiluun? Epäilen.

Tästä naisten sandaaleihin!

Siispä tulee ballerinatytön lempikohta, eli sen tosiasian myöntäminen, että fiksuinta olisi ehkä laittaa matalakantaiset kengät. Balleriinat, ah balleriinat! Näissä miellytti yllättäen ruskeaa enemmän harmaaseen taittavat sävyt, mutta yhtä hyvin ne käyvät valkoisen kanssa. Nuo sydämmillä varustetut olisivat unelmapari sille pitsimekolle.

Tästä naisten ballerinoihin!

Mitä mieltä te olette? Mulla olisi kyllä tälläkin hetkellä kaapissa mustia ja sellaisia hiekkaisen beigejä ballerinoja, mutta jostain kumman syystä mun tekee mieli uusia. Kivoille ballerinoille on aina käyttöä myös juhlien jälkeenkin, joteeeen…taidan laittaa harkintaan ;-) 


Translation: I have a summer celebration comming, which I do not have shoes. There are two possible dresses, both white. I like the natural-colored shoes with white. What do you think? Plenty of options can be found Spartoon page.

Niin ja hei sellaista vielä. Joku laittoi kommenttilaatikkoon viestiä, että ei löydä Spartoon sivuilta kenkien materiaali tietoja! Ne ovat kyllä esillä, yhden klikkauksen avulla ne ovat nähtävissä.

Tarvitsee vain valita Kuvaus-valikon sijasta Koostumus-valikko ja saat esille tarkan listan siitä, mitä materiaaleja kengän valmistuksessa on käytetty! 

Kiinnostaisko nämäkin?