Through life with a smile

Sain indiedaysin kautta(ja hei, ihanaiselta ia:lta myös!) haasteen osallistua Samsungin Smile-kampanjaan, jossa minua pyydettiin vastaamaan yksinkertaiseen kysymykseen: Mikä saa minut hymyilemään

Elämässäni on tällä hetkellä paljon hymyilemisen aihetta ja uskoisin sen myös välittyvän blogistani. Olen onnellinen perheestäni, poikaystävästäni, työpaikastani ja ystävistäni. Hymyilen paljon niiden ihanien ihmisten seurassa, jotka olen saanut elämääni, mutta silti hymy on herkimmässä silloin kun olen yksin kotona. Omassa rauhassa saan tehdä niitä asioita mitä haluan: voin nauttia vain hiljaisuudesta tai huudattaa Rihannaa ja imuroida lattioita. Kotona on ihanaa! Sen lisäksi, että minä kerroin teille, mikä juuri minua hymyillyttää aion myös kampanjan nimissä haastaa toiset kolme bloggaajaa kertomaan meille muille, mikä saa heidät hymyilemään! Minä haastan kampanjaan oman blogini lukijoita ja ahkeria kommentoijia. Eli haaste menee Irinalle, AnsQlle ja Annalle. Ja tässä olisi vielä  tytöille ohjeet: 

1. Ota itsestäsi teemaan sopiva kuva.

2. Julkaise kuva blogissasi ja kerro kuvan yhteydessä, 

mikä saa sinut hymyilemään.

3. Haasta mukaan kolme bloggaajaa.

4. Mikäli haluat osallistua myös kilpailuun, jossa voi voittaa 

Samsungin uuden älypuhelimen, käy linkkaamassa haastepostauksesi 

Niin ja hei te kaikki blogittomatkin, kertokaa minulle tuonne kommenttilaatikkoon, että mikä on teidän Smile-hetkenne?