SummerBallerinas

Tänä kesänä kaikki muodin saralla tuntuu pyörivän värien ympärillä. Viime vuoden nude/harmaa/musta väriskaalaan verrattuna tänä vuonna ollaan erityisen rohkeita. Värit vaihtelevat tummista sävyistä kuten jaden vihreästä ja paahdetusta oranssista kirkkaisiin keltaisiin ja pinkkeihin. En sinänsä valita, mutta kun mä olen jo oppinut, että kaikkeista toimivin vaatekaappi MINULLE syntyy klassista väreistä ja kuoseista. No ainahan saa haaveilla, eikö? 

Spartoolta löytyy kenkiä joka lähtöön ja mikä parasta, haun pystyy tekemään myös kenkien värin mukaan? Voikos olla helpompaa tapaa etsiä esimerkiksi johonkin mekkoon sopivan sävyiset kengät. Muun muassa mun sellaiseen vihreän sävyiseen mekkoon, jonka tupsahti postilaatikosta tällä viikolla!

Täällä päässä ollaan innostuneita eritoten värikkäistä ballerinoista. Sellaisista, joilla saa lisättyä asuun sähäkkyyttä tai sellaisia, jotka nostavat muuten tylsät asukokonaisuudet ihan uudelle tasolle. Keräsin teille kollaasiin muutamia lemppareita:

Tästä naisten kenkiin!

Ballerinoissa ihanalta näyttää:
-tyttömäiset koristukset varpaiden päällä
– karkkivärit
– yksinkertainen muoto
– laadukkaat materiaalit


Onko teillä jo värikkäitä kenkiä kesäksi?