STRAPPED

Moikkelis, täällä olisi yksi superväsynyt vapaapäiväläinen, jolla on ollut tänään aika kivaa. Lähdettiin Juhon kanssa heti aamusta pienelle pyöräretkelle mm. mun isovanhempieni ja äitini luokse ja sitten sellaiset 35 kilometriä myöhemmin oltiin takaisin Forssassa ja kruunattiin kiva aurinkoinen päivä Rosson terassilla herkkupäivällisen merkeissä. Päivänen asu koostui vain niistä Zaran löysäilufarkuista, topista ja ballerinoista, joten niistä en jaksanut ottaa kuvia, mutta tässä olisi kuitenkin toista rentoiluasua, jossa käytiin hakemassa Juhon kanssa elokuvaa tuossa muutama tunti sitten:


Farkut ja puukengät H&M/ neuletakki Vero Moda/ 

ps. EN voi uskoa, että toi mun tyvikasvu näyttää taas tolta! Auttaskohan tohon sellanen värishampoo? Tiedättekö mitä tarkoitan? 

Kiinnostaisko nämäkin?