SPARTOOoo

Sellaiset lukijat, jotka ovat roikkuneet mukana jo kauemmin, ovat saattaneetkin huomata, että mä en ole koko kolmivuotisen blogihistoriani aikana kertaakaan tehnyt kunnon yhteistyösopimuksia tai muutenkaan päästänyt blogiini mitään vilkkumainoksia tuotteista, joista en edes tiedä mitään, tai jotka liippaavat blogini aihealuetta suhteellisen köyhästi. Hetki aikaa sitten olin hiukan hämilläni, kun menin mukaan Indiedaysin Lookbook-kampanjaan, mutta se on ollut mielestäni oikein kiva kokemus, ja tuonut ehkä hieman lisäpuhtia bloggailuunkin. Hyvästä kokemuksesta rohkaistuunena voin siis kertoa teille, että olen saanut myös toisen yhteistyökumppanin: Spartoo.fi:n. 

Sopivampaa yhteistyökumppania minulle saa hakea, sillä Spartoo on Euroopan suurin kenkiä myyvä nettikauppa(ja mitkäs ne olikaan naisen parhaat ystävät? No kengät!), joka toimittaa sekä naisten että miesten kenkiä ympäri Eurooppaa, myös Suomeen. Nettikaupan tavoitteena on tarjota jatkuvasti muodikkaita kenkä merkkejä- ja malleja. Mallisto Spartoolla onkin aivan tajuttoman kattava, ja kenkiä löytyy ääripäästä toiseen. Hunterin kumppareista Iron Fistin korkkareihin. Jos tuosta tarjonnasta ei löydä mieleisiään niin….en tiedä. On joko todella nirso tai todella…hullu. Kenkien lisäksi valikoimasta löytyy myös laukkuja, pieni määrä muita asusteita sekä muun muassa tarvikkeita niiden uusien mahtavien kenkien ylläpitoon. 

Spartoon kevään uutuuksia, joilla kelpaisi köpötellä tuolla lämpimillä asfalttikaduilla. Ja hei noi Melissan rusettiläpsyt, aww! Keksittekö parempia rantakenkiä? 
Jatkossa multa tulee siis kerran viikossa hiukan juttua Spartoon kenkäuutuuksista, jotta te saatte hiukan vinkkejä ja minä saan kuolailla näppäimistölleni katsellessani nettikaupan ihanaa kenkävalikoimaa. 


Mielipiteitä ja vaikkapa postausehdotuksiakin saa laitella kommenttilaatikkoon! :-)