SMILE you silly girl

Uhupsista! Musta ei ole oikein kuulunut tällä viikolla, kun olen joko juossut ympäriinsä pää kolmantena jalkana tai ollut liian laiska nostaakseni pyllyä sohvalta. Maanantaina meni koko päivä(toiden lisäksi) stressatessa tiistaita, tiistaina lähdin 5.50 bussilla kohti helsinkiä ja pääsykokeita ja tulin takaisin forssaan kello 21.00, keskiviikon vietin töissä ja Sohvin kanssa jumppaillessa ja tänään mä sit vihdoin pyllähdin koneenkin ääreen. Tarjottavana olisi tämän päivän vaatteita, jotka pukivat supermyrtsiä Piukkua. Olin saanut juuri kuulla etten päässyt pääsykokeiden toiseen vaiheeseen. Taaskaan, nyyh. Taidan louvuttaa jo! Ei musta tulekkaan sisustussuunnittelijaa vaan LUUSERI :-D. 


Trenssi, hame, pitsi/raitapaita + balleriinat H&M/ laukku + vyö Zara/ aurinkolasit Seppälä/

Onko musta tullut vähän tylsä pukeutuja? Tänään ketuttaa, huomaako sen? :-D

Translation: Oops! I’ve been really quiet all week, because I’ve been busy. Sorry!

Photos of outfit are a bit mournful. I had just heard that screwed up a school entrance exams, which were early in the week. Buhuu! Today is not a good day.