red riding hood

Tänäinen kiva päivä vaan jatkoi jatkumistaan, kun aurinkoisen työpäivän jälkeen heitin kuteet niskaan ja lähdin tyttöjen kanssa Vero Modan ystävämyynteihin. Siellä oli kaikki tuotteet 1-5 euroon, ja mä raahasin sieltä tavaraa 40 eurolla…..eli aika kassin siis :-D Se kätki sisälleen mm. porkkanahousut, muutaman bleiserin, muutama pari mekkoa, muutaman neuletakin ja nahkahameen. Eli hups. Olen niin shoppailulakossa. 

Mutta niin, noista ostosteluista päivän vermeisiin, joissa kokeilin ensimmäistä kertaa uutta punaista hamettani, ja tuollaista pidemmän mallista hametta ylipäänsä. Näytän lyhyeltä, ja pohkeeni paksuilta, mutta mitäpä tuosta.


hame ja neule t-paita Gina Tricot/ vyö ja laukku Zara/ biker Seppälä/ baltsut H&M/ 

Nyt nukkumaan, sillä huomenna taas töihin, buhuu!

Indiedays Lookbook

Kiinnostaisko nämäkin?