Premium Wash

Tänään minulla oli vapaapäivä (vihdoin, ah) ja sain Juhon suostuteltua kanssani pikaisella Turku-visiitille. Ikeasta käytiin hakemassa hiukan sisustusjuttuja ja keskustaankin sain sen maaniteltua. Tosin mun piti valita vain muutama kauppa missä sain käydä. Ihme äkäpussi tuo minun poikaystäväni ;-) 

Ensimmäinen kauppa oli tietenkin ikuisuus lemppari Zara. Sieltä lähti mukaan ihanat chinomaiset farkut, punabeigeraidallinen toppi ja pitsillä koristeltu, puuterinen paita. Toinen kauppa oli tietenkin H&M, josta lähti mukaan musta pitsimekko(voi kun tää olis ollut valkoisena…), kukallinen ja kivan röyhelöinen bikinin yläosa sekä punainen ohut toppi. Ja kolmas kauppa oli yllättäen Gina Tricot. Sieltä kiikutin kassan kautta kotiin kukallisen t-paidan, harmaamaleeratun löllöpaidan, beigen ohuesta neuloksesta valmistetun t-paidan sekä aivan mahtavan punaisen hameen. 

Niin ja kävin mä jossain neljännessäkin vielä, mistä ostin jotain aika ihanaa, mutta ehkäpä kerron siitä lisää tässä loppu viikosta, mihihihii ;-)