ORANGE jeans

Mulla on ollut tänään niiin kiva päivä! Heti aamusta heräsin sinne pihakirppikselle, jonka jälkeen mentiin ensin kavereiden kanssa rannalle grillaamaan nahkojamme ja siitä Juhon vanhemmille syömään. Ja nyt kotiuduttiin katsomasta Pirates of the Caribbeania, joka oli ihan huippu. Hyvä fiilis siis aloittaa tuleva viikko :-) 

Asukuvat on tällä kertaa vähän tylsiä ja turhia, mutta niiden pääpainona olikin kertoa, että mulla on uudet ihan superhuiput farkut. 

Farkut KappAhal/ t-paita Monki/ pikkulaukku Mango/ ballerinat H&M/ farkkutakki 2ndhand/ 


Translation: Today has been a pretty awesome day. I have been a flea market to sell clothes, taking the sun on the beach. Grilling by my boyfriend’s parents and the movie theater watching Johnny Depp. The images are a little boring, they serve only to tell about cool new jeans for me.