Oiaaa!

Mulla tuli sähköpostiin viesti uudesta nettikaupasta, nimeltä OIA, ja voi jessus! Ihania vaatteita, jotka ovat ajan hermolla, kaikki oikein valmiiksi valikoituja meille, jotka huokailevat turhankin auliisti kauniiden vaatteiden ja asusteiden perään. Ei varmaan yllätä ketään, jos sanon, että laitoin yhden mekon tilaukseen..

Eli en mä laitakkaan päälleni niihin kaverini Yo-juhliin valkoista mekkoa, vaan jotain ihan muuta! Ohhoijaa mun kanssani. Multa pitäisi kieltää nettikauppojen selailu! 

No mun ostosmorkkistelustani huolimatta, ajattelin jakaa teidän kanssa alekoodin, joka on tällä hetkellä voimassa kaikille OIA:ssa asioiville. Syöttämällä alekoodin alekamp kassalla, saa KAIKISTA tuotteista -10%. Aika kivalta kuulostaa, pakko sanoa. 

Niin ja hei, jos ei ostostelu kiinnosta, niin käykää edes kurkkaamassa mekko-osio, ja arvatkaapa minkä mekon laitoin tilaukseen, mihihi! 

Kuva varastettu röyhkeästi OIA:n omasta blogista, johon pääset tästä!