My darling!

Esittelyssä olisi kaksi ihanaa ihanaa ihanaa uutuutta minun vaate/asustevarastoissani. Klassikoita, mutta silti niin ajankohtaisia. Ainakin minun pienessä maailmassani ;-) 

Sain vihdoin käytettyä ylioppilaslahjaksi saamieni lahjakorttien jämät. Ensimmäisen osan käytin ostaessani Kalevala Korun Elegant-rannekorun. Tiesin koko ajan, että tulen käyttämään loput rahasta uuteen rannekelloon, mutta en jostain syystä ole saanut itseäni missään vaiheessa liikkeeseen asti. Kello vastaa muuten odotuksiani, mutta luulin ostavani sen kullattuna(sika kalliita), isompana(huvittavan näköinen ranteessani) ja ilman timantteja(ne näyttikin ihan kivoilta..). Ja tuloksena oli Espritin teräskello pienillä timanteilla ja ihanan helmiäisellä kellotaululla. Love!

Toinen uutuus on sitten tietenkin se toinen laivalta raahattu mekko, joka on mmmm…täydellinen? Olen etsinyt ikuisuuden mielestäni valkoista mekkoa, jossa olisi pitsikoristelut ja pienet hihat, mutta en vain ole löytänyt sellaista täydellistä. No tämäkin löytyi Serpentiinin rekistä ja voih kun se on kiva. Merkiltään se on Christelle. 


Mitäs te, erityisen tiukka lukijaraati sanotte? Rahan tuhlausta, vai juuri niitä helmiä, joita kannattaa vaalia vielä vuosia? 


Translation: my wardrobe has been supplemented by two wonderful classics. Stainless steel wristwatch with wonderful detail is Esprit and a white lacedress is Christelle. What do you think?