midi measurement

Mä olin ihan ajatellut, että jos on niin persjalkainen ihminen kuin allekirjoittanut, ei voi missään nimessä käyttää midi-mittaista hametta. Tai ei ainakaan mustana! No, koska mulla on muutenkin tapana uhmata tällaisia tyhmiä pukeutumisnormeja, mä menin ja ostin sellasen. Joo, pylly näyttää leveältä ja jalat entistä lyhyemmiltä, mutta ei haittaa kun löytää itselleen noin mukavan hellevaatteen. Keskiviikkona mä puin sen suhteellisen rennosti ihan vaikka nyt vapaapäivän kunniaksi.

Hame KappAhal/ farkkutakki 2ndhand/ ballerinat ja arskat H&M/ laukku Friis&Co/ raitapaita Zara/

Niin ja hei ps. ostin tänään ehkä maailman upeimman sävyistä kynsilakkaa! Pakko ehkä tulla esittelemään sen vielä illemmalla ;-)


Translation: A moment ago I was still of the opinion that short people likeme can not buy a long skirt. At least not black. Well, I bought a still! MaybeI’ll show a short and broad, but all the same, because that is a really nicepiece of clothing.

Kiinnostaisko nämäkin?