In the shadows

Hui hitto, mihin blogiin te oikein olette eksyneet, kun täällä on alkanut näkymään harvinaisen paljon kuvia yhdestä asusta. Siiiis hui! Tänään kameraan tallentui Starbucks-kahvia(öö…varmaan tollasia saa meidän siwasta?) nautiskeleva Piukku, joka oli vetässyt kiiressä päälleen eilisten ystävämyyntien löytöjä:


Pappapöksyt ja neuletakki Vero Moda/ kukka ballerinat, sormukset ja huopahattu H&M/ laukku Friis&Company/ T-paita Monki/ Vyö Zara/ rannekorut Lindex&Gina Tricot/

Mä en nyt ihan tasan tarkkaan muista, mutta mielestäni neuletakki(ihana, ihana! Unohdin kuvata päällä..) maksoi kolme euroa ja nuo sopivan rennosti pussittavat pöksyt viisi euroa. Kallista, kallista ;-) 

Nyt napostelemaan uusinta herkkufiksaatiotani: Parrotsin irtomyynnistä saatavia juustomausteisia cashewpähkinöitä. Moro vaan kesä(vatsa)makkarat, täältä tullaan! 

niiiiin juu, (klick, klick!) peipet: