Do not give me the PISTOL, I might go insane

Näytän näissä kuvissa vähän hupsulta hätäponnarini kanssa, mutta menkööt nyt ihan sen takia, että näistä näkyy tiistaisen Turun reissun paras ostos, eli Dinskon alenilkkurit. 35 eurolla sai ostettua parin täydellisyyttä ja jostain kumman syystä kaikki, siis ihan kaikki, vaatteet näyttävät paremmilta noiden kanssa. Täydellinen ulkomuoto on ilmiselvästi lainattu(mistäköös? ;-)), mutta en anna sen häiritä. Niin rakastunut mä nyt olen, ah. 

Neule t-paita Gina Tricot/ housut ja mokkalaukku Zara/ bikertakki Seppälä/ kaulahuivi H&M/ nilkkurit Dinsko/ 

Ja ai niin, voi ei :-D Mun pyörä ”löytyi” eilen. Tai oikeastaan sellainen narkkari pyöräili sillä mun ohitseni. Huikkasin sit sille et sain sen pysähtymään ja kerroin sille sellasen valitettavan tosi asian, että toi on muuten mun pyörä millä sä ajelet. Ja että voisin ottaa sen takaisinkin, kiitos vaan.

No nyt se nököttää pihalla uuden, astetta järeemmän lukkonsa kanssa :-D Go me!