Cracked

Tässä olisi toinen niistä mekoista, jotka kotiutin laivalta mukaani! Löysin tämän Serpentiinin rekistä hautautuneena kaikkien vaaleiden sävyjen ja röyhelöiden alle ja ah, rakastuin. Ilmava ja väljä malli, jota voi pitää kovimmillakin helteillä näyttämättä nakupelleltä, mahtava kuvio ja väri ja niin, en mä tiedä, TÄYDELLINEN! Eilen puin sen päälleni farkkutakin ja bootsien kanssa, ja menin syömään Juhon 21-vuotissynttärikakkua. Nami nami!

Kukkakaapu Danity/ bootsit Dinsko/ farkkutakki 2ndhand/ hattu H&M/

Ja niin, aina ei voi näyttää kamalan hyvältä töiden jälkeen…Ainakaan silloin kun pelleilee kameran takana olevalle poikaystävälle :-D Nää olivat varmaan ainoat kuvat, jossa näytin joten kuten normaalilta. Tai no normaalilta ja normaalilta.

Translation: Really cute floral dress that I bought over the weekend on board. Fascinated by its loose cutting, pattern and color. Yesterday I put a dress on me with boots and denim jacket and went to eat my boyfriend’s birthday cake. Yummy!