what if you do not want to?

Täällä päässä olisi yksi yliaktiivinen bloggaaja morjesta, joka roikkuu koneella epätoivoisesti, jotta ei joutuisi menemään suihkuun pesemään hiuksiaan. Koska suihku tarkoittaa automaattisesti meikkaamista, föönaamista, pukemista ja raaaaah, en jaksa. Meen pyjamapöksyissä juhlimaan ;-) 

Joten, koska olen laiska, päätin tulla laittamaan teille vähän kuvia tästä lähipäiviltä, kun olen jaksanut heilua kameran jatkeena hiukan enemmänkin. 

1&5: Minä maireena lähtemässä eilisiin juhliin. Mielessä ehkä se suklaakakku? Tai sitten se kermakakku?
2: Jotain korujen kuvailua. Tahtoisin uuden kellon. Jonkun oikein miehekkään ja massiivisen.
3: Eilinen herkkuaamupala. Maitorahkaa, banaania ja mansikoita, naaaaaami!
4: Tämän hetkinen lempparipaita roikkumassa makuuhuoneen ikkunassa lempparimekon kanssa. Tuo paita on ihana, siitäkin huolimatta että se sai osakseen siideripesun viime viikonloppuna ja joutui julmasti altaaseen likoamaan. Nyt se on sitten hiukan ryppyinen, koska en omista silitysrautaa(ja vaikka omistaisin, tuskin käyttäisin).
6: Näkymä vaatekaappiin. Huomaan, että taidan olla koukuttunut tuollaisiin läpinäkyvästä kankaasta valmistettuihin paitoihin. Hups.
7: Hajuvesiä. Tahtoisin tälläisenkin uuden. Jonkun ihanan kesäisen ja raikkaan. Burberryn Weekend:in?
8: Minun ihana pikku vaio-vauvani ja lainapuhelin. Pidän ehkä hautajaiset sille mun ihanalle pinkilleni. Nyyyyyyh!

Nyt mä menen suihkuun, ennen kuin Laura tulee meille ja pakottaa mut sinne. Heippa ja hyvää pääsiäistä kaikille tipuille ja pupujusseille.