Tyypillistä…minulle.

Heippa vaan kaikille, tänään on ollut toisaalta ihan superkiva päivä, ja toisaalta olen tehnyt tänään kaikkea itselleni tyypillistä mokailua, kuten kippasin täyden ruokalautasellisen ruokaa syliini ja jätin käsilaukkuni autoni katolle, kun lähdin ajamaan(hyvästi ihana uusi pinkki puhelimeni, nyyh)….. 

Nämä kuvat otettu vielä silloin kun kaikki meni vielä hyvin ja lähdin siskoni kanssa meidän tädin nelikymppisille :-) Pukeutumisen toivottiin olevan sellaisella rennommalla teemalla, joten minä olin kiltti tyttö ja heitin farkut jalkaan! Ja kiireessä kun mentiin, niin tukka oli vähän niin ja näin ja kaikki korutkin jäi laittamatta :-D Mitä pienistä…

Rimpsupaita ja röyhelöballerinat H&M/ Farkut Zara/ Laukku GT/ Nahkatakki 2ndhand/


Nyt mä menen itkemään puhelintani peiton alle, ja hukutan toivottavasti tämän alkaneen päänsäryn johkiin unimaailman syövereihin!

Kiinnostaisko nämäkin?