The best in this day

Mulla on ollut ihan kamala päivä, viikko ja kaksi viikkoa, joten yritin etsiä tämän kaiken stressauksen keskeltä jotain, mikä on ollut erityisen parhautta :-)

Päivän paras viihdytys: lehdet, jotka ovat kolahdelleet tällä viikolla tasaiseen tahtiin postiluukusta. Lisäksi on tullut mm. Olivia, mutta se oli jossain sohvan ja sängyn välimaastossa, eli lukuvuorossa. 

Päivän paras piristys: croissant-aamupala. Voin kertoa sen verran, että olin eilen 14(!!) tuntia töissä ja mulla on ollut viimeksi vapaapäivä mmmmn, kaksi viikkoa sitten, joten kunnon aamupala taisi olla ainut asia, millä sain hilattua pyllyni ylös tänään sängystä, ja kömmittyä, minnekkäs muualle, kuin takaisin töihin.

Päivän paras ostos: 2kg mansikoita. Tarvitseeko tätä edes selitellä? No, ehkä mulle olis riittänyt vähemmänkin, mutta mä iskin mansikoiden lisäksi silmäni tohon erityisen kivaan laatikkoon, missä myytiin VAIN sitä 2kg satsia ;-) 
Päivän paras kampaus: letit. Tai viikon, tai kuukauden, koska letit on tällä hetkellä aika luksusta minulle, kun paahdan pää kolmantena jalkana joka paikkaan. Letti etutukassa, kalanruotoletti tai sit ihan tuollainen basic on aikamoinen piristys arkipäivään.
Samoin myös poskipuna ja erityisen kosteuttava vaseliini. Pus. 
Nyt mä menen tekemään jotain naamalleni, ja illalla toivottavasti teen jotain kivaa ja rentouttavaa ja ihanaa.