Sick and tired

Mä olin eilen sen näköinen, että mun kuvan olisi voinut laittaa sanakirjaan siihen kohtaan, jossa kerrotaan miltä uupunut ihminen näyttää, mutta otin mä silti kuvan mun vaatteista, kun mun laukku näytti niin kivalta ;-) 

 Mä lähdin töiden jälkeen ajamaan hämeenlinnaan päin (onneksi on nukahtanut rattiin) ja arvatkaapas mitä? Mä sain Juhon sieltä heti mukaani, vaikka olin ihan varma että joudun suhaamaan Forssa-Hämeenlinna väliä koko viikon. Juhuu siis.

Raitaneule ja leopardihuivi H&M/ farkut ja mokkalaukku Zara/ nahkatakki 2ndhand/stradivarius/ 


Niin ja hei, vähänkö olin ulapalla, että miksi ihmeessä mulla on yhtäkkiä niin paljon uusia lukijoita, mutta mun blogi olikin mainittu NFV:ssä Emmin toimesta. Tervetuloa kaikille uusillekkin siis. Mä olen Piukku, ja menen nyt syömään karkkia sohvalle mun pikku potilaani kanssa.