POWDERED

Mä en vaan jostain syystä osaa postata päivänasuja sillai reaaliajassa, joten tässäpä tulisi eilisen mämmin hakureissun löllöilyasua, jolla oli sopivan rentoa katsella sohvan syövereissä itkuleffaa. (Tosin leffan ei ole pakko edes olla itkuleffa, mä itken kuitenkin, aina..) Puuteriset, ehkä jopa hiukan vaaleanpunaiseen taittuvat sävyt saivat seurakseen punaista huulipunaa ja lakeriballerinat. Erityisen rakastunut olen myös tuon neuleen ja hameen yhdistelmään. 


Pilkkuhame H&M/ legginsit Seppälä/ ballerinat ja neulepaita 2ndhand/ pikkulaukku Mango/ 

Nyt mä yritän hälventää tämän kauheen itkupotkuraivarivitutuksen, jonka sain aikaiseksi töissä, ja alan valmistautumaan vapun viettoon. Eli öö…syön sipsejä ja juon siideriä. Vuppiduu!

niin ja hei, olen laitellut taas asuja ahkerasti tänne:

Indiedays Lookbook

Syrääämmiä sit, jos joku miellyttää!