I feel the sun

Miten tämän nyt sanoisi, ilman että kellään ei purskahda sää-keskustelut jo korvista ulos? No jos sanon nyt ihan suoraan vaan, nopeasti ja sillai kivuttomasti. Tuolla on kesä!! Olin siitä takuuvarma eilen, kun olin töissä, pihalla siis ja sain huidella siellä pelkällä t-paidalla. Ja tänään, kun menin Juhon kanssa ruokakauppaan noissa allaolevissa, ja mulla oli ehkä vähän kuuma useiden kerroksieni kanssa. Ihanaaaa..

Jakku ja farkkupaita H&M/ mokkabaltsut Mango/ Farkut Zara/ laukku 2ndhand/ aurinkolasit Seppälä/ 

Vähän tollasta tylsäähän toi on, mutta hei, tunnelmahan tulee täysin tosta ihanasta keltaisesta valosta, joka tuolta takaa pilkistää. Niin ja hei, tääkin löytyy taas tuolta Indiedaysin Lookbookista, jos on joku sellainen, joka ei ole vielä eksynyt sinne suuntaan :-) 

Indiedays Lookbook

Kiinnostaisko nämäkin?