hazy atmosphere

Voi sitä onnellista, ketä kommentoi mulle juuri tällä viikolla, että on kaipaillut sisutusaiheisia postauksia blogini puolelle, sillä täältä tulee! Mä olen ehkä ollut vähän turhan laiska tässä meidän uuden kodin esittelyssä (hei, mehän ollaan asuttu tässä vasta muutama kuukausi..), mutta nyt aattelin ottaa itseäni niskasta kiinni ja pläjäyttää muutaman valokuvan.

Makuuhuonehan oli alunperin joka ikiseltä seinältä sellainen inha vauvan vaaleansininen ällötys, ja mä sitten kiltisti hiukan puhuin meidän kivalle vuokranantajalle, ja me saatiinkin sitten vaihtaa tänne tapetit. Lisäksi kaappien ovissa oli sellaiset kultaiset puolikaaren-malliset helat, joita inhosin heti ensi näkemältä. Kuusi uutta ovihelaa ratkaisi tilanteen näppärästi :-)

Ja ainiin, meillä on Juhon kanssa sellainen pieni sopimus, että makuuhuone on minun valtakuntaani (olkkarissa on sitten J:n pleikkarit ja telkkarit yms.), joten älkää ihmetelkö tuota kuvista puskevaa tyttömäisyyttä ;-)

Makuuhuoneen puolella mä pidän vaaleista sävyistä ja sellaisesta vähän utuisesta tunnelmasta. Mä kaavailin alunperin meidän makuuhuoneeseen valkoinen/beige/vaalean sininen- väriskaalaa, mutta kyllästyin niin paljon mieleiseni päiväpeiton etsintään, että viskaisin sinne sitten hiukan väriäkin. Ja keväällähän saakin olla hiukan piristystä :-)

Mitäs tykkäätte?