design by..

Iltaa murmelit! Täältä päästä bloggailee täysin puunattu Pauliina, jonka hiukset tuoksuu hoitoaineelle ja sormenpäät kynsilakalle. Kävin tässä ennen nukkumaanmenoa lukaisemassa sähköpostiani, ja olin saanut Elina Äärelältä sähköpostia hänen uudesta mallistostaan. Mä olen ennenkin käynyt elinan sivuilla(täällä!) katselemassa kivoja luomuksia, mutta tällä kertaa malliston video taisi olla se, mihin eniten rakastuin. Tämän tahdissa on hyvä mennä nukkumaan: http://youtu.be/RFxEdCo2pKs

Niin ja kelpaishan mulle  tietty mm. tuo sininen yksiolkaiminen mekkonenkin. Mikä teistä näyttää kivoimmalta?

Kuvat on viety Elinan kotisivuilta, toivottavasti joku muukin sai niistä hiukan inspiraatiota. Mä ainakin tiedän sen, että taidan sutasta tukan huomenna tiukalle nutturalle. Ja kuvittelen olevani tosi siro, höhöhö ;-) Nukkumaan, öitä!