SUPAHAPPY

Tiedättekö mikä on paras tapa viettää ruokatunti? No kirppiksellä. Varsinkin silloin kun sinne menee ihan vaan hetken mielijohteesta, kun sattuu ajamaan ohi, ja löytääkin kaikkea ihan mahtavaa. Niin kävi meinaan tänään, ja olin sen jälkeen koko ajan ihan superonnellinen(olen vieläkin, jos huomaatte) :-D

Kasasta löytyy H&M:n vaaleat pillifarkut kesäksi, maastonvihreä Vero Modan pitkähelmainen huppari nahkatakin kaveriksi, Lindexin nahkahame(joka tuli niiiin tarpeeseen, vanha on auttamatta liian suuri nykyisin), JC:n hapsutoppi kivalla printillä, maastonvihreää asoksen pitsimekko, jonka hihansuissa ja helmoissa on kivoja hapsuja, H&M:n FAA-collectionin valkoinen tunika, marimekon pisara(muistaakseni)tunika, kaksi H&M:n hiukan arkisempaa kukkamekkoa, Seppälän smaragdin vihreä tulppaanihame ja H&M:n Garden Collectionin IHANA kukkamekko.
Kaikki yhteensä 72,50e. Eeeeei paha. Varsinkaan kun useat noista ovat sellaisia mitä katselin viime kesänä/syksynä kaupoista, mutta en tullut ostaneeksi ja lisäksi kaikki ovat ihan käyttämättömän oloisia. Kaikki muut paitsi marimekon tunika ja veromodan huppari olivat siis yhdestä ainoasta pöydästä.

RAKASTAN sinua, ketä olit tyhjentänyt vaatekaappisi aarteet Forssan Kakstasoon<3 olet ihana ja minä olen onnellinen uudesta vaatevuorestani. Ja nyt menen tekemään myös mahani onnelliseksi, ja lähden synttärisankari-sohvin kanssa Rossoon syömään.