stripes!

Hyvää huomenta!hiukan nukuin yli suunnitelmieni, koska tähän aikaan päivästä mun aikataulussani lukee, että koko kämpän pitäisi olla siivottu ja minun pitäisi olla makuuhuoneen lattialla meikkailemassa ja laittelemassa uusia ihania hiuksiani. Mutta eikun minä täällä vasta mutustelen maitorahkaa ja vadelmia nassuuni. Hupsista…

Mulla olisi kuva eilisen ravintolareissun vaatteista, tosin nää on tälläsiä vajaavaisia. Niin ja btw, söin muuten maailman köyhimmän lohikeiton. Olen pettynyt, buhuu.

Jakku H&M/ mekko H&M/2ndhand/ kello DKNY/

Niin ja hei, se pikku juttunen mihin mut pyydettiin mukaan, on nyt auki, elikkä se olisi tuo indiedaysin oma Lookbook! Mä nyt yritän opetella käyttämään sitä, ja siirrän mm. tämän kuvan tästä sinne puolle, ja sit te tietty meette tykkäilemään siitä. Siis jos tykkäätte :-DD Mun lookbook-kansiooni pääsette tuon sivubannerissa olevan linkin kautta (joka toivottavasti alkaa kohta toimimaan).

Moni muu on näköjään lisäillyt sinne jotain vanhoja asukuvia, mutta mä en usko, että ryhdyn siihen hommaan. Kuulostaa vaivalloiselta ;-D