Piukku the noble

Mä olen niin pirun malttamaton, että kun toissapäivänä aurinko paistoi normaalia lämpimämmin ja pakkasasteitakin oli enää muutama hassu, niin mä vetäisin kevättakin päälleni! Se on odottanut mua kauniisti ja kärsivällisesti henkarissa jo muutaman kuukauden, mutta nyt sen ulos kaipuu oli jo niin kova, että mun oli vaan pakko pukea se. Eli toisaalta olin vaan tosi jalo, kun menin tuonne toppatakkimereen pyöriskelemään ihanassa keväisessä trenssissäni ;-)

Trenssi H&M/ ruutukaulahuivi jc/ tikkilaukku Friis&Co/ nahkakäsineet Seppälä/

Takissa ehkä kaikkein viehättävintä on sen malli. Se on yläosasta ja vyötäröltä istuva, mutta helmasta ihanan kellomainen. Yksityiskohdat hihansuissa, olkapäillä ja taskuissa tekevät siitä kuitenkin klassisen. Niin ja värikin on mukava. Juuri sellainen lämpöinen beige, jonka ainakin uskoisin sopivan minulle hyvin :-) 

Nyt meikkailemaan/pukemaan ja sitten töihin neljän päivän vapaiden jälkeen, buhuhuhuhuuhhuhu! Onko ihan pakko mennä jos ei yksinkertaisesti halua? :-(

niiin ja ps. mä laitan saman asun taas tuonne Lookbookinkin puolelle, käykää tästä antamassa sydämiä jos tykkäätte!