leopardi

Mulla oli eilen jotenkin todella hupsu päivä. Ensin olin 10 tuntia töissä tekemässä inventaaria, tulin kotiin aivan totaalisen väsyneenä ja menin sellasille pikkusille 4 tunnin päikkäreille. Kunnes sitten Laura ja Ninnu tuli pimputtaan meidän ovikelloa siinä puolen yön aikaan viinipullot kourassa ja mä jouduin raahautumaan suihkuun ja lähtemään niiden kanssa baariin. Tulin sit joskus neljän aikaan yöllä takaisin kotiin, enkä meinannut saada unta(johtuen ehkä niistä päikkäreistä) ja kuuntelin vaan kellon tikitystä ja Juhon kännikuorsausta. Sit mun herätyskello soikin taas seitsemältä ja lähdin töihin jatkamaan inventaaria toiseksi kymmeneksi tunniksi :-D

Kaikesta tästä huolimatta mulla olisi teillä pikku palanen mun eilisestä baariasusta, joka oli hävettävän tavallinen, mutta en jostain syystä kyennyt parempaan ;-)

Clutch, punosvyö ja isolla kivellä varustettu sormus H&M/ tikrusormus Seppälä/ rannekorut Lindex&Glitter/

Nyt mä arvon hiilaripöhnän ja televisioillan tai nukkumaan menon välillä, mutta mihin mä sitten päädynkin, voin taata, että tänään en tee enää yhtään mitään tähdellistä! Huomiseen, jolloin mulla alkaa talviloma, juhuu<3