Juicy Orange

Eilen oli kiva päivä. Lähdin heti aamusta muutaman tyttelin kanssa Turkuun päin, kiertelin koko päivän onnellisena yksikseni vaatekaupoilla (kyseiset tyttelit oli tekemässä toiselle tyttelille kasvonaamioita yms. puunauksia) ja sitten käytiin vielä porukalla syömässä mahamme täyteen Amarillon buffetissa. Illalla mun luokse pakkautu vielä muutama muu kaveri, ja katseltiin hömppäleffaa ja tuhottiin litra jäätelöä :-D Eilispäivän vaatteista mulla ei ole kuvia, mutta illalla näytin tältä:   

Raitapaita, salkkulaukku ja collegehame Zara/ vyö H&M/ bootsit Dinsko/

Oranssi kapea vyö ja saman sävyinen huulipuna tekevät ihmeitä mustavalkoiselle ja superyksinkertaiselle asulle. Vai mitä tykkäätte? 

ja ps. noista eilisen syömisistä puheen ollen, mä lähden nyt syyllisyyden tunnoissani jumpalle…